osCommerce Moj račun  Vsebina košarice  Naročilo  
  Domov » Katalog » Dostava & vračilo Moj račun  |  Vsebina košarice  |  Naročilo   
Kategorije
Blazine
Kamping seti
Podloge
Pohodne palice
Senčniki na plaži
Stoli za kampiranje
Šotori - 2 osebi
Šotori - 3 osebe
Šotori - 4 osebe
Šotori - 6 oseb
Šotori - 9 oseb
Spalne vreče
Proizvajalci
Kaj je novega? več
Šotor Aventura
Šotor Aventura
Cena:63.00EUR
Cena:49.90EUR
Hitro iskanje
 
Z uporabo ključnih besed poiščite iskani izdelek.
Napredno iskanje
Informacije
Dostava & vračilo
Izjava zasebnosti
Pogoji poslovanja
Kontakt
Dostava & vračilo Dostava & vračilo
New Page 1

SPLETNA TRGOVINA

 

www.tabornik.com je spletna trgovina, s katero upravlja FS ŠPORT, oprema za šport in prosti čas, d.o.o.

 

Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine www.tabornik.com. FS ŠPORT, oprema za šport in prosti čas, d.o.o. si kadarkoli pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.tabornik.com. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja.


PONUDBA ARTIKLOV

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba na www.tabornik.com ažurira in spreminja pogosto in hitro.

 

CENE

Vse cene v spletni trgovini wwwtabornik.com so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila.

 

Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila, pod spodaj navedenimi pogoji.

 

NAROČILA


Koraki nakupa

 

Ko najdete želeni izdelek, ga postavite na nakupovalni seznam s klikom na gumb "V košarico!".

 

1. Korak: Kaj imam v košarici?

 

V košarici se nahajajo naslednji gumbi:

Količina: več enakih izdelkov naročimo na ta način, da polje količina spremenimo na želeno število izdelkov in kliknemo na gumb "Osveži", ki se nahaja spodaj levo. Cena se spremeni skladno s številom izdelkov.

Odstrani: če želimo že izbrani izdelek odstraniti iz košarice kliknemo v okenček pred izdelkom in pritisnemo gumb "Osveži".

 

Nadaljuj z nakupi: če želite v košarico dodati nove izdelke in z nakupom nadaljevati kliknite na gumb "Nadaljuj z nakupi".

 

Naročilo: ko imate v košarici vse, kar želite kupiti kliknete na gumb "Naročilo" .

2. Korak: Podatki o dostavi

 

V drugem koraku vnesete naslov za dostavo. Naslov za dostavo se lahko razlikuje od vašega stalnega naslova. Tako lahko blago dostavimo na vaše delovno mesto, na začasno bivališče ali pa morda osebi, ki jo želite obdarovati.

 

Za zaključek drugega koraka oddaje naročila pritisnite gumb "Nadaljuj".

 

3. Korak: Podatki o plačniku

 

Pred zaključkom oddaje naročila izberite le še način, kako boste poravnali kupnino. Izberite tistega, ki vam najbolj ustreza. Nato le še pritisnete na gumb "Nadaljuj" in postopek je zaključen.

 

Blago odposlano

 

Naročilo se postavi v čakalno vrsto, kupec pa dobi kopijo naročila v svoj poštni predal. Kupec ima možnost preklicati naročilo preko elektronske pošte v času dveh ur. Naročilo se hrani v "Arhivu" na strežniku ponudnika.

 

V roku najkasneje 48 ur ponudnik pregleda naročilo in preveri dobavljivost izdelka. V obljubljenem roku blago zapakira in ga odpošlje s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili in garancijskim listom. V primeru, da izdelka ni na zalogi uporabnika o tem obvesti.

 

NAČINI PLAČILA

 

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

·         z gotovino dostavljalcu ob prevzemu

·         z gotovino ob prevzemu v naši PE, na Kidričevi cesti 92, 4220 Škofja Loka

·         z nakazilom na transakcijski račun FS ŠPORT d.o.o., po predračunu

 

 

DOBAVNI ROK

 

Predvideni rok dostave je 2 do 3 delovne dni, v kolikor pod opisom izdelka ni navedeno drugače.

 

Spletna trgovina wwwtabornik.com se bo potrudila, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. V nasprotnem primeru vas bomo obvestili o dobavnem roku za naročene artikle in vam predstavili ostalo ponudbo. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije.

 

DOSTAVA & STROŠKI

 

Dostavni stroški, na območju Slovenije, znašajo 4,90 EUR za znesek nakupa pod 100 EUR, v kolikor pa je znesek vašega nakupa višji od 100 EUR je dostava za vas brezplačna in bomo stroške dostave plačali mi.

 

Blago dostavljata Pošta Slovenije in DSV transport d.o.o. Transportna služba dostavi blago do vrat in ne namešča izdelkov.

 

Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob dostavi ni doma, lahko paket prevzamete na najbližji pošti.

 

VRAČILO BLAGA


Odstop od pogodbe

 

Kupec lahko v 15 dneh pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec.

 

Vračilo poškodovanih pošiljk

 

V primeru, da je paket poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavljalcu blaga. Skupaj bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

 

Reklamacija

 

V kolikor blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali blago kako drugače odstopa od kupčevega naročila, potem lahko kupec blago reklamira.

 

Garancija

 

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski rok je naveden na garancijskem listu ali na računu.

 

Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu.


Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom.

 

Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru veljajo zgornja določila.

 

Garancije ni mogoče uveljavljati za popravilo okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe, neupoštevanja navodil o uporabi izdelka in napak zaradi višje sile.

 

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOST

 

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini wwwtabornik.com je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev. FS ŠPORT d.o.o. ali upravitelj spletne strani wwwtabornik.com ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe.

PRAVNO OBVESTILO

 

Spletna trgovina wwwtabornik.com in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

ADMINISTRATIVNI PODATKI:

 

FS ŠPORT, oprema za šport in prosti čas, d.o.o.,

Hosta 13

4220 Škofja Loka

 

PE Kidričeva cesta 92

4220 Škofja Loka

Slovenija

 

Zavezanec za DDV: SI59389176

TRR: 03128-1000882364

MŠ: 3674967

 

Podjetje FS ŠPORT, oprema za šport in prosti čas, d.o.o., je vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Kranju, številka vpisa: 2009/35805.

 

Nadaljuj
Košarica več
0 izdelkov
Uspešnice
01.Šotor Open 2
02.Spalna vreča MUMMY STYLE
03.Šotor Extreme 4
04.Šotor Tour 3
05.Šotor Aventura
Ugodnosti več
Šotor Aventura
Šotor Aventura
Cena:63.00EUR
Cena:49.90EUR
Mnenja več
Šotor Aventura
a ma ta šotor palice iz fiberglasa ali aluminija?? ..
3 5 zvezdic!
Jeziki
Slovensko
Valute

Sistem temelji na odprti kodi osCommerce©
Webmajster
Vse cene so maloprodajne z vključenim DDV.

Fitnes-oprema.com